Registracija savetnika

Napomena: Registracija savetnika za hemikalije nije potrebna ukoliko registrujete kompaniju (Korisnički nalog za savetnika za hemikalije će automatski biti otvoren na osnovu podataka koje ste naveli za savetnika u zahtevu za registraciju kompanije).

Da biste kao savetnik za hemikalije mogli da koristite eIRH portal potrebno je da se registrujete za korišćenje eIRH portala, kao i da posedujete odgovarajući korisnički nalog za korišćenje eIRH portala.

Registraciju savetnika možete izvršiti tako što ćete preuzeti i popuniti obrazac za registraciju i poslati ga Ministarstvu zaštite životne sredine na email irh.portal@eko.gov.rs (u naslovu imejla obavezno navesti ime i prezime savetnika, kao i dodatnu napomenu "Registracija za eIRH portal" (npr. "Petar Petrović - Registracija za eIRH portal" )).

Parametre za pristup eIRH portalu ćete dobiti na imejl koji ste naveli u obrascu.

Preuzmite obrazac za registraciju savetnika

Ukoliko imate tehničkih problema sa pristupom portalu ili sa korišćenjem portala, možete se obratiti tehničkoj podršci za eIRH portal.

Za sva ostala pitanja možete se obratiti Informativnom pultu za hemikalije i biocidne proizvode u okviru Ministarstva zaštite životne sredine, koji pruža sledeće usluge: